vrijdag 27 maart 2015

Junior Financieel Adviseur / Kwaliteitsmedewerker V/M 1,0 fte bij Gemeente Bergeijk



Ben jij de pro-actieve junior financieel adviseur / kwaliteitsmedewerker die Bergeijk zoekt?

De gemeente Bergeijk is een van de groenste dorpen van Europa en ligt in het hart van de Brabantse Kempen. Toerisme is een van de belangrijkste pijlers van de Bergeijkse economie. De gemeente Bergeijk ligt zo’n 20 kilometer ten zuiden van Eindhoven en telt zo’n 18.000 inwoners. In de gemeentelijke organisatie werken ruim 100 mensen verdeeld over drie afdelingen. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en directe contacten en heeft een prettige informele werksfeer. Er is alle ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontplooiing. Werken bij een relatief kleine maar ambitieuze gemeente betekent afwisselend werk en de gelegenheid om het vakgebied in de volle breedte uit te oefenen. De gemeente is volop in ontwikkeling, denkt klantgericht en werkt continue aan verdere verbetering van de dienstverlening.

De afdeling Bedrijfsvoering en Publiekszaken omvat de Staf (Bestuursondersteuning, Communicatie, P&O, Juridische zaken, Kwaliteit), Financiën, Informatievoorziening / Facilitair en Publiekszaken. Er werken ongeveer 40 mensen op de afdeling.

Het cluster Financiën is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van

Junior Financieel Adviseur / Kwaliteitsmedewerker V/M 1,0 fte



CONCRETE TAKEN
  • financiële toets college- en raadsvoorstellen van de afdeling Bedrijfsvoering en Publiekszaken
  • adviseren over algemene uitkering, personeelskosten en vervangingsinvesteringen
  • adviseren over kostendekkendheid en tarifering
  • AO/IC proces: uitvoeren interne controle en maken procesbeschrijvingen
  • Adviseren over Verbonden partijen
  • Inhoudelijke uitvoering c.q. advisering voor P&C documenten waaronder advies over de diverse paragrafen in de begroting en jaarrekening; ondersteuning P&C cyclus
  • Ondersteuning griffier
  • Beheer inkoop, contractenbeheer
  • Klachtenafhandeling
  • Deelname in projecten

PROFIEL
Als financieel adviseur/kwaliteitsmedewerker ben je in staat over de grenzen van je eigen terrein heen te kijken om zodoende integrale advisering te waarborgen. Samenwerking met andere adviseurs is dagelijkse praktijk en kennis vanuit andere disciplines geven meerwaarde aan je werk. Daarnaast wordt je graag gevraagd naar je mening en ben je in staat om mee te denken in oplossingen. Deze functie vraagt behalve vakvaardigheden ook om een aantal andere vaardigheden: overtuigingskracht, besluitvaardigheid, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid.

PLAATS IN DE ORGANISATIE
Je opereert, binnen de wettelijke en gemeentelijke kaders, met een grote mate van zelfstandigheid samen met de overige medewerkers van het cluster Financiën. Je wordt inhoudelijk begeleid door de coördinator Financiën en de beleidsadviseur Bedrijfsvoering en valt onder de verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd Bedrijfsvoering en Publiekszaken.

FUNCTIE-EISEN
  • HBO / WO opleiding op financieel/bedrijfseconomisch gebied
  • Kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen
  • Kennis van en ervaring met management- en besturingsprocessen en de rollen en verantwoordelijkheden daarbinnen is een pré
  • Schoolverlaters worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

COMPETENTIES
  • je bent communicatief en contactueel goed onderlegd, diplomatiek en weet discreet om te
  • gaan met gevoelige informatie
  • je bent open, leergierig, ondernemend en proactief
  • je werkt accuraat, bent kwaliteits- en oplossingsgericht
  • je bent stressbestendig, doelgericht en efficiënt
  • je kunt professioneel samenwerken met medewerkers van verschillende afdelingen

AANBOD
Het salaris bedraagt - afhankelijk van kennis en ervaring - minimaal € 2.152,- en maximaal € 3.590,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Verder bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsfaciliteiten, een cafetariamodel arbeidsvoorwaarden en een tegemoetkoming in de kosten van woon-werkverkeer.

PROCEDURE
Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Jolanda van de Ven, tel. 0497-551420 of Eric Geraerts, coördinator Financiën, tel. 0497-551455. Eerste gesprekken zijn gepland op 23 april 2015.

Sollicitaties dienen voor 13 april 2015 te worden gericht aan Gemeente Bergeijk P&O, t.a.v. Virginie Leenders, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk of stuur je cv en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 15.01 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

0

Projectcontroller bij Balance B.V.



Beschik je over meerdere jaren ervaring als controller, heb je affiniteit met en aantoonbare ervaring in IT en heb je oog voor de belangen van de projectomgeving


Projectcontroller (tijdelijk)



Balance is een adviesbureau, gespecialiseerd in bedrijfsvoering en complexe projecten. Op dit moment zijn wij voor een van onze opdrachtgevers, gespecialiseerd in digitale gegevensuitwisseling met haar klanten en onderdeel van de centrale overheid, op zoek naar een projectcontroller.

Over de functie
Als projectcontroller ben je lid van het projectteam en ondersteun je de projectmanager tijdens de project uitvoeringsfase. Hierbij passen onder meer de volgende taken en werkzaamheden:
  • In het dynamische krachtenveld tussen de projectorganisatie en de financiële organisatie draag jij het afgesproken financiële beleid uit. Van nature ben je autonoom en ben je in staat om vanuit je rol tegenwicht te bieden;
  • je toetst opzet en werking van kwaliteits- en risicomanagement binnen de kaders van het Control Framework;
  • je draagt bij aan het opstellen van een evenwichtige KPI-set voor het komende begrotingsjaar, gebruikt cost accounting inzichten voor het opstellen van de begroting en hebt zicht op de effecten van de opleveringen van projecten op de reguliere uitvoering;
  • je bouwt en onderhoudt klantcontacten in de hiërarchische en functionele lijn voor een effectieve uitvoering van de taken en het bijdragen aan de ontwikkeling van de financieel economische functie;
  • je adviseert divisies, directies en Raad van Bestuur vanuit een BC&K invalshoek.

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde academische opleiding op het gebied van economie, bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • je toont adviesvaardigheden die nodig zijn voor effectieve control (denk hierbij aan gesprekstechnieken zoals luisteren, samenvatten en doorvragen, boodschap toespitsen op doelgroep en fact-based werken) en bent in staat om de kernboodschap van een advies of rapportage in enkele zinnen pakkend te verwoorden;
  • je hebt affiniteit en aantoonbare ervaring met IT;
  • je beschikt over een meerdere jaren ervaring als Controller, bij voorkeur als Controller voor de CIO.

Wij bieden
  • Een opdracht voor een half jaar tot een jaar in dienstverband, met optie tot verlenging;
  • een uitdagende zelfstandige functie in teamverband waarbij al je ervaring en kennis ingezet zal worden;
  • zowel parttime als fulltime werken is mogelijk.

Werken bij Balance betekent dat je wordt opgenomen in een groot netwerk van professionals die houden van afwisseling. Wij halen voor jou de meest interessante opdrachten voor jou uit de markt. En we zijn gul met het delen van onze kennis en ervaring. Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met opleidingen, expertbijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Remco Worst, business manager of Carien Tannenbaum, senior business manager via 020-6763993.

Solliciteren
Per e-mail kun je solliciteren door jouw CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer BA725149 achter te laten via onze sollicitatiepagina.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim
Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 18 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Balance is een dochteronderneming van het Amerikaanse Hudson, dat in meer dan 20 landen is gevestigd. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Afdelingshoofd Medisch Advies bij REAAL



Reaal Schade is voor het AOV team op zoek naar een afdelingshoofd Medisch Advies.

Ben jij een afdelingshoofd met leidinggevende kwaliteiten en beschik je over een natuurlijk overwicht, lees dan snel verder!


Reaal heeft voor haar afdeling schade een vacature voor een


Afdelingshoofd Medisch Advies



De functie
In de functie van afdelingshoofd Medisch Advies ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van medisch acceptatieadviseurs, medisch adviseurs (artsen, in eigen dienst en externen) en de secretariële ondersteuning.

Je bent een belangrijk klankbord voor de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling op hun vakgebied en competenties. Dit doe je onder meer via de plannings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je hebt te maken met hoogopgeleide (medisch) professionals waar je leiding aan moet geven.

Verder begeleid je het verandertraject om een LEAN verzekeraar te worden. Reaal AOV bedrijf is bezig hierin een cultuuromslag te maken. Dit verlangt voortdurende aanpassing van de processen, een nieuwe manier van werken en daarmee ander gedrag van medewerkers. Je dient deze verandering te begeleiden, te faciliteren en bij te sturen.

Verantwoordelijkheden
  • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de operationele KPI’s (kritische prestatie indicatoren) van de afdeling.
  • Je bent ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor de realisatie en voortgang van het LEAN traject en de genoemde cultuuromslag.
  • Je bent aanspreekpunt voor vertegenwoordigers van andere afdelingen zoals de andere afdelingen binnen AOV (claimadvies, nieuwe klanten en claimbesluit, bestaande klanten) en de verkoopafdeling, marketing, (product) ontwikkeling en overige interne en externe klanten.

Wij vragen
  • HBO+/Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding met medische achtergrond.
  • Leidinggevende ervaring is een vereiste.
  • In bezit van de relevante WFT en/of binnen AOV verlangde diploma’s is een vereiste.
  • Vakspecifieke opleidingen op het gebied van schadeverzekeringen en procesoptimalisatie (LEAN).
  • Ruime ervaring met verandertrajecten en changemanagement.
  • Analytische (cijfermatige) ervaring met verzekeringstechnische resultaten.
  • Iemand die in staat is met REAAL te vernieuwen en de afdeling in deze ontwikkelingen mee te nemen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Competenties
Je bent een initiatiefrijke, communicatief sterke en gedreven persoonlijkheid met een klantgerichte houding die gaat voor de opbouw van een duurzame relatie. Je beschikt over impact- en overtuigingskracht, inlevingsvermogen en kunt je goed verplaatsen in de wensen en situatie van een ander. Verder ben je in staat mensgericht te coachen, met oog voor ontwikkeling en resultaat.

Bijzonderheden
Een selectieassessment bij een extern bureau maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Door middel van een selectieassessment (inclusief een praktijksimulatie) wil Reaal AOV naast persoonlijke gesprekken met het eigen management inzicht krijgen hoe je zou functioneren in deze functie.

De afdeling
De afdeling houdt zich bezig met de medische beoordeling van aanvragen van AOV verzekeringen, de administratieve verwerking ervan en het medische deel van de claimbehandeling van AOV verzekeringen.

Zowel medische acceptatie als medische claimbehandeling vindt plaats in nauwe samenwerking met andere disciplines.

REAAL
Het vergroten van financiële veerkracht, dát is de ambitie van Reaal. Dit doen wij door onze (potentiële) klanten te helpen om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie. Keuzes die hen nu verder brengen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Én, als zij ons nodig hebben, zijn we er natuurlijk voor hen. We helpen onze klanten op een eigentijdse en optimistische manier. Door te blijven inspelen op de veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden. Wij maken daarbij complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk. Daarbij bepaalt de klant zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met REAAL regelt, of via een onafhankelijke adviseur. Of een combinatie daarvan. Zo helpen wij onze klanten financieel veerkrachtig te worden.
Reaal, Leef je leven. Reaal is onderdeel van VIVAT Verzekeringen.

VIVAT Verzekeringen
VIVAT Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die bestaat uit een groot aantal bekende verzekeringsmerken: Zwitserleven, Zelf, Routemobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM. Stuk voor stuk merken met een unieke propositie, geschiedenis en uitstraling. Deze ‘meer-merken-strategie’ is een bewuste keuze. Wij geloven dat de samenleving pluriform is en dat merken dicht bij mensen moeten staan om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Als no-nonsense verzekeraar zien we het als onze belangrijkste opdracht om de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Eenvoud en duurzaam zijn daarbij het fundament. Daarvoor werken wij dagelijks met passie voor het vak en gevoel voor de klant.

We zien dat ‘waar voor je geld’ meer dan ooit van ons verlangd wordt en dat in een verzekeringsmarkt die ook nog eens snel en sterk verandert. Wij richten ons op herstel van vertrouwen en de continuïteit van de klantrelatie via de merken en bereiden ons tegelijkertijd voor op het samengaan met een andere sterke marktpartij. Ontwikkelingen die het werken bij VIVAT Verzekeringen complex, maar ook enorm interessant en dynamisch maken. Uitzonderlijker dan dit zal het niet snel worden. Ga de uitdaging aan en draag bij aan een belangrijke nieuwe fase voor VIVAT Verzekeringen.

De verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL zijn gebundeld in VIVAT Verzekeringen. SNS REAAL heeft in februari 2015 een overeenkomst getekend met Anbang Group Holdings Co., Ltd. een vooraanstaande Chinese verzekeringsmaatschappij, voor de verkoop van VIVAT Verzekeringen. Deze verkoop is afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring door toezichthouders. Naar verwachting zal de verkoop van VIVAT in het derde kwartaal van 2015 zijn afgerond.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasje cultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken.
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Mekelenkamp, recruiter op 020-3478099.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

donderdag 26 maart 2015

Manager Fondsenbeheer bij PGGM



PGGM heeft voor haar vestiging in Zeist een vacature voor een:

Manager Fondsenbeheer



Jouw functie
De functie van Manager Fondsenbeheer is gericht op de fund management taken van P&FM. In je rol als Manager Fondsenbeheer ben je verantwoordelijk voor het beheer over de beleggingsfondsen van PGGM. Dit alles om de directie Vermogensbeheer aantoonbaar in control en AIFMD compliant te laten zijn. Je doet dit in lijn met- en binnen de kaders van de strategie van PGGM met als doel om potentiele en bestaande participanten kwalitatief hoogwaardige beleggingsfondsen te bieden. Je zorgt er daarbij voor dat de PGGM beleggingsfondsen voldoen aan wet- en regelgeving en fiscaal-juridische vereisten.

Als Manager Fondsenbeheer lever je een bijdrage aan het jaarplan en de begroting voor de Vermogensbeheer doelstellingen. Daarnaast draag je zorg voor realisatie en bewaking van die doelstellingen. Je monitort en reviewt de zaken waarvoor de directie Vermogensbeheer verantwoordelijk is, inclusief eventuele uitbestedingen. Je bereidt de directie besluitvorming voor, zorgt voor vastlegging en opvolging.

Dit is een uitdagende functie voor een spin in het web binnen een afdeling in opbouw. Je komt vanuit een helikopter-view in aanraking met alle disciplines van vermogensbeheer om de dienstverlening richting participanten in de PGGM beleggingsfondsen goed te laten verlopen. Je bent binnen PGGM linking pin naar de uitvoering: Back Office en Front Office maar ook naar afdelingen van Institutional Business, zoals Institutional Relations en Fiduciair Advies. Extern ben je linking pin naar de participanten in de fondsen en instellingen zoals de (AIFMD) Depositaries.

Bij je taken horen:
  • Opzetten, wijzigen, samenvoegen of opheffen van PGGM beleggingsfondsen, en verantwoordelijk voor de aan- en afmeldingen bij de toezichthouders;
  • Onderhoud van de PGGM fondsenstructuur, inclusief up to date houden van prospectussen en fondsvoorwaarden;
  • Zorgdragen dat de (specifieke) fondsvoorwaarden worden nageleefd, waarbij tevens wordt voldaan aan wet- en regelgeving;
  • Monitoren en reviewen van AIFMD verantwoordelijkheden op dagelijkse gang van zaken, waaronder verantwoordingsrapportages (KPI's), fondsrapportages en jaarverslagen.

Jouw afdeling
Je werkt voor de afdeling Product & Fund Management (P&FM) binnen de business unit Investment Management (Vermogensbeheer). P&FM is verantwoordelijk voor opzet, onderhoud en beheer van de producten en diensten van Vermogensbeheer, en is daarbij het centrale aanspreekpunt. De aandachtsgebieden van P&FM zijn de PGGM beleggingsfondsen, segregated mandaten en overlay diensten en daarnaast de fund management activiteiten. P&FM zorgt daarbij dat de aansluiting met de business unit Institutional Business (IB) geborgd is.

P&FM is een afdeling in opbouw en is ontstaan vanuit de gedachte om de verantwoordelijkheid voor het primaire proces ('run') en de verantwoordelijkheid voor de veranderingen ('change') voor de vermogensbeheer organisatie te scheiden. P&FM is daarbij onderdeel van 'change' waar de veranderactiviteiten op vermogensbeheer niveau zijn ondergebracht.

De P&FM functie valt onder de Chief Operating Officer (COO) van de business unit Investment Management (Vermogensbeheer). De COO valt hiërarchisch onder de Chief Investment Manager (CIM).

Jouw profiel
De kandidaat die wij zoeken herkent zich in:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in asset management;
  • Relevante kennis en ervaring met beleggingsfondsen;
  • Fiscale en juridische kennis is een pre;
  • Goed ontwikkelde interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een teamspeler en kan met jouw energie collega's enthousiasmeren;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden.

Wij bieden
Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Over PGGM
Als coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie verlenen we aan diverse pensioenfondsen, de aangesloten werkgevers en hun werknemers diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering. Momenteel beheren we ongeveer €178 miljard pensioenvermogen voor diverse pensioenfondsen. Daarnaast ontwikkelen we voor werkgevers en onze meer dan 675.000 leden uit de sector zorg en welzijn aanvullende diensten op het gebied van pensioen, zorg, wonen en werk. Door deze domeinen aan elkaar te verbinden, helpen wij hun bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

Meer weten
Heb je vragen? Neem dan contact op met Rob Bello, Recruiter op 030 277 2103.

Solliciteren
Laat je sollicitatie met curriculum vitae achter via onze website.

Een screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Manager Fondsenbeheer Zeist, Asset Management, Finance, Investment, Fiscalist, Legal, Financieel, Vermogensbeheer, Utrecht


0

Verzekeringsadviseur bij Univé Rivierenland



Wie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige en coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Naast een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg-, levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Voor ruim 145.000 regionale klanten werken 180 medewerkers aan een onderscheidende, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Sliedrecht. Tevens zijn er vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2), Venlo en Rosmalen. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met zo’n 1,5 miljoen klanten en ruim 2800 medewerkers.

Voor onze (nieuwe) vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een

Verzekeringsadviseur


regio Limburg


De uitdaging
In deze uitdagende, afwisselende en commerciële rol ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële successen die op de vestiging worden gerealiseerd. Met een klant- en resultaatgerichte instelling realiseer je efficiënte en effectieve commerciële processen. Samen met jouw team bewerk je actief de regionale markt en ben je het gezicht van Univé. Je voert professionele en klantgerichte adviesgesprekken en bent in staat klanten aan je te binden. Daarmee draag je bij aan een maximale klanttevredenheid en uiteindelijk aan een gezonde groei van Univé Rivierenland.

Wie ben jij?
Je bent een energieke, resultaatgerichte en enthousiaste adviseur die van nature onze leden centraal stelt. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je hebt de wil om zelfstandig te werken en handelt er telkens naar om onze dienstverlening blijvend te verbeteren. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs! Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, met een werk- en denkniveau op HBO niveau. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, WFT Schade en (bij voorkeur) WFT Leven. Je hebt degelijke, commerciële advieservaring binnen de verzekeringsbranche: dat is een voorwaarde. Woonachtig zijn in (of in de omgeving van) de vestigingsplaats is een grote pré.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Overige informatie
Voor verdere informatie kunt u bellen met mevrouw Laury Traksel, telefoon: 06 389 27 514

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

woensdag 25 maart 2015

Junior / Medior Modelleur bij VIVAT Verzekeringen



Ben jij voor ons modelling team de nieuwe communicatiefvaardige en klantgerichte modelleur?

Voor de afdeling Modelling, onderdeel van Models, Analytics & Change, is VIVAT op zoek naar een

Junior / Medior Modelleur


binnen de verzekeringstak, standplaats Utrecht


De afdeling Modelling ontwerpt en implementeert risico- en waarderingsmodellen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van kwantitatieve modellering, ontwerp en automatisering, risicomanagement en Solvency II. Door deze unieke combinatie van vaardigheden kan Modelling het gehele traject vanaf de klantvraag tot een geïmplementeerd model op zich nemen. Ook het trainen van medewerkers op gebruik en begrip van de modellen en applicaties behoort tot de werkzaamheden.

Zo hebben wij de kennis en ervaring in huis om goed kwantitatief risicomanagement te kunnen bedrijven. De afdeling Modelling is een krachtig en hecht team waar concrete resultaten geboekt en gevierd worden. Hierbij staan plezier in het werk, persoonlijke groei en teamgroei hoog in het vaandel.

Als modelleur beschik je over ruime kennis van kwantitatieve technieken, toegepast bij een verzekeraar. Daarbij kun je denken aan analytische formules voor de waardering van opties/garanties en modellen om marktrisico’s te meten, scenario’s te genereren, solvabiliteitsprojecties te maken en sterfte/vervalkansen in te schatten. Je fungeert als vraagbaak voor collega’s en modeleigenaren.

De functie Junior/Medior Modelontwikkelaar valt in het Modelling team, dit team is onderdeel van Models Analytics & Change . Dit behoort tot het Risk domein van de VIVAT Verzekeringen (CRO).

Wij vragen
  • Een Master of PhD in wis-/natuurkunde, econometrie, of vergelijkbare kwantitatieve opleiding. Bij voorkeur aangevuld met FRM of CFA.
  • Ervaring met risicomodellen en waarderingstechnieken bij een verzekeraar of pensioenfonds.
  • Programmeerervaring in bijvoorbeeld MATLAB.
  • Kennis en/of ervaring met Solvency II.
  • Ervaring met projectmatig werken.

Competenties:
Je bent een sterke teamspeler en een prettige collega, en je beschikt over een zeer klant- en resultaatgerichte insteek. Je kan complexe zaken op een eenvoudige manier communiceren.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.
Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden

VIVAT Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die bestaat uit een groot aantal bekende verzekeringsmerken: Zwitserleven, Zelf, Routemobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM. Stuk voor stuk merken met een unieke propositie, geschiedenis en uitstraling. Deze ‘meer-merken-strategie’ is een bewuste keuze. Wij geloven dat de samenleving pluriform is en dat merken dicht bij mensen moeten staan om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Als no-nonsense verzekeraar zien we het als onze belangrijkste opdracht om de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Eenvoud en duurzaam zijn daarbij het fundament. Daarvoor werken wij dagelijks met passie voor het vak en gevoel voor de klant.

We zien dat ‘waar voor je geld’ meer dan ooit van ons verlangd wordt en dat in een verzekeringsmarkt die ook nog eens snel en sterk verandert. Wij richten ons op herstel van vertrouwen en de continuïteit van de klantrelatie via de merken en bereiden ons tegelijkertijd voor op het samengaan met een andere sterke marktpartij. Ontwikkelingen die het werken bij VIVAT Verzekeringen complex, maar ook enorm interessant en dynamisch maken. Uitzonderlijker dan dit zal het niet snel worden. Ga de uitdaging aan en draag bij aan een belangrijke nieuwe fase voor VIVAT Verzekeringen.

De verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL zijn gebundeld in VIVAT Verzekeringen. SNS REAAL heeft in februari 2015 een overeenkomst getekend met Anbang Group Holdings Co., Ltd. een vooraanstaande Chinese verzekeringsmaatschappij, voor de verkoop van VIVAT Verzekeringen. Deze verkoop is afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring door toezichthouders. Naar verwachting zal de verkoop van VIVAT in het derde kwartaal van 2015 zijn afgerond.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marguerite Barsingerhorn, Senior Recruiter op 06-22044541. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erwin Charlier, Afdelingshoofd Modelling, telefoonnummer 06-30218616.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

dinsdag 24 maart 2015

Hypotheekadviseur bij Univé Rivierenland



Wie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige, regionale verzekeringsmaatschappij en assurantiebemiddelaar. Behalve een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg- en levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Bij Univé Rivierenland zorgen 180 medewerkers dagelijks voor een persoonlijke en excellente dienstverlening aan 145.000 klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht. Ons ondernemerschap is dicht bij onze klanten georganiseerd met vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2), Rosmalen en Venlo. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met ruim 2800 medewerkers.

Vanwege de huidige groei, zijn wij op zoek naar een

Hypotheekadviseur



De uitdaging
Je adviseert onze particuliere klanten op een degelijke wijze over de best passende woningfinanciering en hypotheekvorm. Op basis van jouw kennis en ervaring, jouw adviesvaardigheid en jouw natuurlijke klantgerichtheid ben je in staat om voelbaar en tastbaar het verschil te maken voor jouw klant. Samen met jouw ondersteunende (binnendienst-) adviseur zorg je er voor dat het gehele advies- en bemiddelingstraject compact, accuraat en volgens de gemaakte afspraken verloopt. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor jouw resultaat, zowel financieel als ook in klanttevredenheid. Met het sterke en betrouwbare Univé merk als basis, ben jij in staat om via netwerken het succes af te dwingen. Maar ook om samen met onze vestigingen in Regio Utrecht te werken aan totaalrelaties: schade-, leven- en hypotheekadvies. Het is daarom belangrijk dat je ook advieskennis hebt van schadeverzekeringen.

Wie ben jij?
Inspirerend, ondernemend, overtuigend, creatief en gericht op actie en dynamiek: dat ben jij!

Van nature ben je gericht op mensen en op jouw sociale omgeving. Omdat je een laagdrempelige persoonlijkheid (en uitstraling) hebt, weet men jou gemakkelijk te vinden voor ‘raad en daad’ op jouw vakgebied. Je hebt een gezonde drive om vakkundigheid te combineren met ambitie: de middenmoot is niet voldoende voor jou. Die vakkundigheid krijgt niet alleen inhoud door jouw persoonlijkheid, maar ook door een degelijke basis aan kennis: een afgeronde HBO-opleiding, WFT Basis / Schade / Leven / Beleggen, Hypothecair Krediet en Erkend Hypotheekadviseur. Om het netwerken te vergemakkelijken ben je woonachtig in de regio Utrecht.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Overige informatie
Heb je nog vragen? Bel dan met Martien Snikkers, Teammanager Leven, Hypotheken en Pensioenen: 06-14006242.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Relatiebeheerder Binnendienst bij Univé Rivierenland



Wie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige en coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Naast een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg-, levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Voor ruim 100.000 regionale klanten werken 180 medewerkers aan een onderscheidende, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Sliedrecht. Tevens zijn er vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2), Rosmalen en Venlo. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met ruim 2800 medewerkers.

Vanwege de huidige groei en de ambities op de Zakelijke Markt, zijn wij op zoek naar een


Relatiebeheerder Binnendienst



De uitdaging
In jouw adviserende, commerciële rol ben je in staat om jouw klanten aan je te binden. Je werkt nauw samen met de accountmanagers Zakelijke Markt, want samen met hen ben je verantwoordelijk voor deskundig en klantgericht advies aan onze nieuwe en bestaande relaties. Je bent dan ook mede ‘het gezicht van de zaak’ binnen het zakelijke segment en signaleert en geeft invulling aan de behoefte van de klant. Jaarlijks stel je samen met de accountmanagers het marktbewerkingsplan op, zodat jullie in staat zijn op planmatige wijze de markt te bewerken. Omdat wij streven naar totaaladvies en (dus) totaalrelaties, heb je een brede scoop en lever je maatwerk.

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent ondernemend, resultaat- gericht en een echte teamspeler, die niet alleen zichzelf, maar ook andere faciliteert om succesvol te zijn. De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop en je hebt de wil om zelfstandig te werken. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs!

Je hebt een HBO of MBO (+) opleiding succesvol afgerond, bijvoorbeeld in een bedrijfseconomische of commerciële richting. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, Schade en Leven. Aanvullende vakopleidingen (zoals Assurantie A en branchediploma’s of onderdelen daarvan) zijn een grote pre. Vanzelfsprekend zien we graag voor de functie relevante werkervaring.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Overige informatie
Voor informatie kun je bellen met Arjan Burghout, telefoon 0183-678198.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Medewerker Klantbezoek Bijzonder Beheer bij SNS Bank N.V.



SNS Bank NV heeft voor het Service Center Bijzonder Beheer een vacature voor een


Medewerker Klantbezoek Bijzonder Beheer



De functie
Als Medewerker Klantbezoek Bijzonder Beheer tref je regelingen met klanten van SNS Bank die meerdere maanden betalingsachterstand hebben op hun hypotheek. Je bezoekt deze klanten om hun problemen in kaart te brengen. Hierbij bespreek je de mogelijkheden om inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht te brengen en de betalingsachterstand in te lossen. Je bent in staat om een goede inschatting te maken op basis van jouw kennis en ervaring met debiteurenbeheer. Je beschikt over goede analytische vaardigheden en een zakelijke inslag om de essentie van de problematiek van de klant te herkennen en hierbij de belangen van de bank niet uit het oog te verliezen.

Als Medewerker Klantbezoek vind je het een uitdaging om complexe dossiers aan te pakken. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen. Met het brengen van slecht nieuws weet je goed om te gaan. Je communiceert helder, maar met gevoel.

Wij vragen
  • HBO werk- en denkniveau
  • In bezit van WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Vermogen
  • Actuele juridische kennis van regelingen en voorwaarden met betrekking tot veilingen, beslaglegging, faillissementsrecht en WSNP en algemene en bijzondere voorwaarden van de bank
  • Min. 3 jaar ervaring met beheer van hypotheekproducten en overige debetproducten
  • Buitendienst ervaring (kan ook in de sales) is essentieel

Competenties: Een van de belangrijkste competenties is LEF. Je durft je uit te spreken en geeft de ander, met respect, eerlijke feedback. Je verlegt grenzen en gaat voor een eenvoudige oplossing met de meeste impact voor de klant. Je pakt problemen structureel aan en gaat voor het duurzame resultaat. Je durft keuze te maken en je hebt een duidelijke focus. Je beschikt over een flexibele instelling en bent géén 9 tot 5 type. Tot slot ben je stressbestendig en doortastend.

Bijzonderheden:
  • Indien je niet beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met hypotheken kom je niet in aanmerking voor een gesprek.
  • We zijn op zoek naar collega's voor de regio's Noord-Holland en Friesland e/o Groningen. Ben je niet woonachtig in deze regio's dan komt je niet in aanmerking voor deze functie.
  • Werkzaamheden in de avonduren is gebruikelijk vanwege klantbezoek.
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Bijzonder Beheer
Op de afdeling Bijzonder Beheer worden betalingsachterstanden van particuliere relaties behandeld. Daarbij staat de behartiging van de belangen van de klant voorop. De medewerkers van de afdeling onderzoeken in samenwerking met de betrokken relatie wat de beste oplossing voor relatie en bank is. Daartoe worden de continuïteitskansen, de kredietbehoefte en de financieringsmogelijkheden beoordeeld en wordt - zo mogelijk - een traject uitgezet om de problemen op te lossen. Het kan ook zijn dat relaties in surséance van betaling en faillissement terechtkomen. De taak van de afdeling is dan om zekerheden van de bank zo goed mogelijk te gelde te maken respectievelijk de strop voor de bank zo klein mogelijk te laten zijn.

Meer weten?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken.
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Caroline van Oppen, Senior Recruiter Interim, 06-12359703. Vragen over de functie kun je stellen aan Michiel Seegers, Afdelingshoofd Klantbezoek, 06-12634026.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

maandag 23 maart 2015

Senior Business Development Manager bij Cegeka



Meer dan 3.000 medewerkers zijn al aan de slag binnen de Cegeka Groep. Vanuit Cegeka Nederland in Veenendaal ondersteunen we met meer dan 230 medewerkers onze klanten op ICT-gebied. De bedrijfsvoering van organisaties wordt met diverse diensten en producten ondersteund. Binnen Cegeka Nederland heerst een gezonde en prettige werkcultuur. De kernwaarden die bij onze cultuur horen zijn: Samenwerken, Betrokken, Vakkundig, Vernieuwend en Mensgericht. Door onze aanpak zien wij al jarenlang een duidelijk groei, waardoor we in 2014 de Trends Gazellen award hebben gewonnen.

Ter uitbreiding van onze organisatie in Veenendaal zijn we op zoek naar een gedreven.

Senior Business Development Manager



Als Business Development Manager heb je een actieve commerciële hunting rol waarbij je op C-level acteert en nieuwe logo’s binnenbrengt in de finance branche. Met jouw kennis van de sector en bestaande C-level contacten in de finance wereld, schakel je veelal op directie niveau en zet je Cegeka verder in de markt. Je polst hierbij naar de behoefte van de prospect en denkt strategisch mee in de processen van de klant. Je kunt op alle gebieden meepraten (Applicatie/infrastructuren). Vanuit die inventarisatie draag je concrete oplossingen aan. Hierin zorg je voor een actieve opvolging van vragen van de prospect en zorg je ervoor dat de klant verder wordt uitgebouwd. Samen met het salesteam werk je offertes uit en voer je contractonderhandelingen. Daarnaast lever je een overzichtelijke rapportage en zorg je dat CRM wijzigingen accuraat worden bijgehouden. Tevens hou je alle marktontwikkelingen in de gaten en zorg je ervoor dat jouw kennis up-to-date blijft.

Profiel
  • Een afgeronde WO-opleiding.
  • Minimaal 5-8 jaar ervaring in een soortgelijke functie op C-level.
  • Je hebt zeer goede kennis van applicaties en infrastructuren.
  • Je hebt een finance achtergrond en bij voorkeur kennis van (retail)banken, pensioenfondsen of verzekeringen.
  • Een netwerk van bestaande contacten in de finance wereld
  • Uitstekende beheersing Engels (woord en geschrift). 
  • Kennis en ervaring van alle diensten en producten die Cegeka aanbiedt.
  • Zeer goede sales-vaardigheden op strategisch niveau.
  • Je hebt kennis van de markt en van bestaande IT-solutions.
  • Een uitstekende overzicht van het gehele ICT landschap bij C-Level organisaties op het vlak van applicaties, infrastructuren. 
  • Teamplayer en gevoel voor humor. 
  • Stressbestendig, nauwkeurig, resultaatgericht en een hoog energielevel. 
  • Creatief, assertief, ondernemend.

Taken
  • Je onderhoudt contacten op C-level en bent in staat strategisch mee te denken met de uitdagingen van de prospects.
  • Je brengt de markt in kaart via een sectorplan en stelt objectieven die je planmatig tracht te behalen  
  • ICT-behoeftes detecteren bij prospects op C-level.
  • Je zorgt voor een actieve opvolging van leads op C-level om zo de klantenportefeuille verder uit te bouwen. Hierin blijf je op de hoogte van het volledige Cegeka portfolio.
  • Je werkt zowel zelfstandig als samen met sales offertes uit en zorgt dat deze op maat van de klant geschreven en intern gevalideerd zijn.
  • Je bent zeer ervaren in het voeren van contractonderhandelingen en weet wat er nodig is om een deal te closen. 
  • Je bent in staat te rapporteren en alle acties accuraat bij te houden. 
  • Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Aanbod
Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Cegeka Nederland je een uitdagende functie in een professionele, stimulerende werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om zelf mee te bepalen hoe je invulling geeft aan je werk. Daarnaast biedt Cegeka Nederland je een opleidingsprogramma op maat en kun je rekenen op een goede begeleiding door ervaren specialisten.

Extra info
Als je meer over deze functie wilt weten, staat Djai van Nieuwenhoven (Recruiter), je graag te woord via D.vanNieuwenhoven@cegeka.nl. Je kunt online solliciteren via het sollicitatieformulier.

Je kunt online solliciteren via het sollicitatieformulier.

Acquisitie nav deze vacature is niet gewenst

0

Financieel Consultant bij NBG Finance



NBG Finance heeft voor meerdere regio’s in Nederland een vacature voor een:

Financieel Consultant


40 uur per week


Je uitdaging
Onze klanten vinden ons online; wij vergelijken voor de klant de actuele hypotheekrente en bieden handige berekeningen en nuttige hypotheek- en financiële informatie aan. Jij als Financieel Consultant adviseert zowel nieuwe als bestaande klanten op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw, inkomen & risico, lenen en verzekeren. Je werkt vanuit huis en geniet hiermee veel vrijheid voor wat betreft de indeling van je werkzaamheden. Je bezoekt klanten bij hen thuis. Afspraken worden voor je gepland door onze binnendienst.
Behalve bestaande klanten weet je ook nadrukkelijk nieuwe klanten aan je te binden.

Leads worden door NBG Finance vooraf benaderd waardoor vooraf kan worden vastgesteld of een afspraak zinvol is zodat jij kunt doen waar je goed in bent: adviseren. Na het adviestraject draag je de klant over aan de backoffice waardoor de verdere bemiddeling zo veel als mogelijk bij jou uit handen wordt genomen.

Wij bieden
Wij bieden je een zelfstandige buitendienstfunctie aan. Daarentegen ben je onderdeel van een groot team van 25 consultants om de gehele Nederlandse markt te bedienen; ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen regio.
Er is frequent overleg met collega’s om te sparren en casuïstiek te bespreken. Wij bieden een goede resultaatgerichte beloning. Naast een leaseauto wordt er ook een laptop en smart Phone ter beschikking gesteld.

Persoonskenmerken
Je bent commercieel, gedreven, ondernemend en ambitieus. Je bent een enthousiaste collega die past binnen ons team. Met je snelheid van handelen zet je jouw toon. We zien graag dat je klantgericht en doortastend bent: daadkrachtig! Het staat buiten kijf dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je wilt je blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en elke dag het maximale uit jezelf halen.

Je profiel
  • Je bent 4 avonden beschikbaar om klanten te bezoeken.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een buitendienstfunctie.
  • Je bent in het bezit van Wft-vakdiploma’s: minimaal Wft Basis, Wft Leven (inclusief beleggen) en Wft Hypothecair Krediet. Het is een pré als je ook Wft Schadeverzekeringen, of andere aanvullende diploma’s, in bezit hebt.

Locatie

We hebben vacatures in de volgende werkgebieden:
West-Brabant, Zeeland, Noord-Brabant, Noord- en Midden Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland

NBG Finance is een van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners van Nederland. Deze unieke positie in de markt willen we uitbouwen door klanten te helpen bewuste en financieel verantwoorde keuzes te maken die bij hen passen. Dit doen we met persoonlijk financieel advies door onze hooggeschoolde consultants en met innovatieve online initiatieven.

Interesse in de vacature Financieel Consultant?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel, stuur je sollicitatiebrief + cv dan t.a.v. Rob Knapen via het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Financieel Adviseur Buitendienst, Hypotheekadviseur, Insurance, Verzekeringsadviseur, Finance, Accountmanager, Financieel Consultant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland


0

Medewerk(st)er Debiteuren / Crediteuren Administratie bij Jardin Netherlands B.V.



France Benelux Plastic Group (FBNL) maakt deel uit van een Israëlisch concern (Keter Plastics Ltd.). FBNL bestaat uit een sales en marketing organisatie in Rijen en diverse productiefaciliteiten gevestigd in binnen- en buitenland.
FBNL is verantwoordelijk voor de merken Allibert Outdoor, Jardin, Allibert Home, Hovac en Curver.

Ondanks dat we deel uitmaken van een groot concern, acteren we als echte ondernemers. Ondernemerschap staat binnen de firma dan ook hoog in het vaandel. We genieten bijzonder veel vrijheid om zaken op eigen wijze aan te pakken. FBNL is een informele, maar professionele organisatie. Werken bij de grootste kunststof tuinmeubelen producent Jardin Netherlands B.V. betekent teamspeler zijn binnen een jonge, informele en ondernemende organisatie.

Voor onze vestiging van Jardin Netherlands BV in Rijen zijn wij op zoek naar een

Medewerk(st)er Debiteuren / Crediteuren Administratie


(1 FTE)


Werkzaamheden crediteurenadministratie (70%)
  • Controleren, coderen, boeken en scannen van inkoopfacturen
  • Geblokkeerde facturen uitzoeken en opvolgen
  • Opvolgen contract management
  • Aanmaken van betaaladviezen
  • Het verzorgen van correspondentie
  • Het controleren op volledigheid van geregistreerde en/of geboekte facturen aan de hand van rekeningoverzichten
  • Bijhouden algemene finance email box
  • Verwerken en verdelen van inkomende post
  • (Inter)nationaal telefoonverkeer

Werkzaamheden debiteurenadministratie (30%)
  • Aanmanen van klanten
  • Verwerken ontvangen betalingen
  • Signaleren, registreren en bewaken van de opvolging van disputen
  • Verwerken van creditnota’s
  • Complete beheersing klantencontracten ( juistheid, afwerking, aansluiting, sluiting)
  • Vervanging andere debiteurenbeheerders bij afwezigheid
  • Ondersteuning afdeling Finance bij alle voorkomende werkzaamheden

Functie eisen:
  • Afgeronde financiële administratief opleiding MBO niveau 3-4
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een gelijksoortige functie bij voorkeur in een internationale werkomgeving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Frans is een pré
  • Ervaring met SAP is een pré
  • Ervaring met Onguard is pré
  • Uitgebreide kennis van MS Office

Persoonlijke eigenschappen:
  • Nauwkeurig
  • Pro actief
  • Verantwoordelijk
  • Communicatief
  • Teamspeler
  • Stressbestendig
  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Enthousiast
  • Assertief
  • Betrokken
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Reageren op deze vacature:
Heb je interesse in deze functie? Laat dan je motivatiebrief inclusief uitgebreid CV achter op onze sollicitatiepagina.

Wil je meer inhoudelijke informatie over bovenstaande functie, neem dan bij voorkeur per e-mail contact op met een van onze Jr. Financial Controllers denis.vujcic@jardin.nl of sidney.redelijk@curver.com.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

vrijdag 20 maart 2015

Supply Finance Analyst bij Mars Nederland B.V.



Start your own story.
A job at Mars is never just a job. It’s an adventure. A journey. Anything but blindly following what other people tell you to do. With us, the decisions you make matter. It means you can rewrite the rules and build new solutions. You can develop your ideas and create new successes. In fact, in a culture that’s all about freedom, personal responsibility and entrepreneurship – and with brands active in 180 countries and sales of $33 billion – you can make it mean more no matter where you join us. So the question is, what will your story be? Start a new chapter at www.mars.nl

Supply Finance Analyst

€42,000 - €53,000
Veghel, the Netherlands


Leading candy brands such as Mars®, Snickers®, Twix® and Celebrations® are currently looking for a Finance Analyst. Being a functional expert in the Financial Reporting system (FPPS/Helios), you will support the decision-making process in Mars Chocolate Europe & Eurasia (MCEE) Supply Finance. This includes preparing all reports within the agreed corporate timelines of Period Close and Planing. Over 18-month horizons, you will coordinate with Central Commercial Finance the Risks and Ops model on prime evolution and provide modelling for conversion costs, Overheads, Stocks development and Investments needed for S&OP input. Furthermore, you will be responsible for co-piloting all supply overheads, i.e. Manufacturing, Industrial Engineering, Engineering and Logistics ($80M) and control/consolidate all non-supply overheads impacting the Factory P&L ($150M).

This role would be ideally suited to an outstanding Finance Analyst with the ability to oversee the complex MCEE supply network, which consists of 9 Factories , Veghel Logistic Hub, External Factories, and several currencies. The successful candidate will be a perfect fit in a high-performing team, leveraging end-to-end supply-chain finance skills and advising senior stakeholders. You have strong analytical skills, excellent communication (Dutch and English) and interpersonal skills and are able to challenge and influence people at all levels. You have completed a degree in Business Administration, Economics, Statistics or similar and two years of experience in Finance. Knowledge of Excel and ERP systems such as SAP would be an advantage. This is a full-time position.

Do you recognize yourself in the above?
Do you recognize yourself in the above? Please send us your online application - including CV and motivation letter - as soon as possible, using our application form.

Acquisition as a result of this vacancy is not appreciated.

0

donderdag 19 maart 2015

IC & Fraudepreventiespecialist bij Etam Groep Retail B.V.



Waar ga je werken?
Etam Groep is een organisatie met 2200 gepassioneerde collega’s in de winkelformules Miss Etam, Promiss en op ons hoofdkantoor te Zoetermeer. We zijn al meer dan 90 jaar succesvol in de damesmode en zijn in de afgelopen jaren bekroond met diverse publieksprijzen, waaronder ‘Beste winkelketen in de categorie damesmode’ en ‘Meest gewaardeerde damesmodesite van Nederland.’ Wij distribueren onze producten niet alleen via winkels, maar ook via online platforms en ons eigen e-commerce kanaal, zowel nationaal als internationaal.

Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 200 collega’s werkzaam, waarvan ongeveer 15 binnen de afdeling Finance.

Etam Groep is op zoek naar een

IC & Fraudepreventiespecialist



Fulltime
Standplaats Zoetermeer


Ben jij de IC & Fraudepreventiespecialist die fraude voorkomt en opspoort om goede geld- en goederenstromen te waarborgen?

Wat houdt de functie in?
Als IC & Fraudepreventiespecialist ben je (mede)verantwoordelijk voor het voorkomen dan wel het opsporen van fraude en derving om de juistheid, volledigheid en tijdigheid van bedrijfsprocessen in geld- en goederenstromen te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor het - op basis van signaleringen door eigen waarneming of ontvangen meldingen - gericht uitvoeren van onderzoeken op het gebied van bedrijfsfraude. Je ontwikkelt en verbetert continu de methodiek van self-assessment in winkels, logistiek en hoofdkantoor en instrueert hierin ook de medewerkers.

In deze functie analyseer je systematisch de bedrijfsprocessen ten aanzien van geld- en goederenstromen en draag je op basis van de bevindingen verbetervoorstellen aan. Je identificeert bedrijfseconomische risico’s en zorgt voor tijdige en heldere toelichtingen en adviezen. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen en stelt periodiek ad-hoc prognoses op ten aanzien van organisatie KPI’s. (omzet, winst, voorraad) Ook geef je preventief advies aan lijnmanagers bij het opstellen van procedures en processen en voer je periodiek een audit uit op de processen t.a.v. financiële en/of goederenrisico’s. Je denkt actief mee en adviseert bij het opstellen van de administratieve organisatie en ontwerpt en beheert een efficiënte inventarisatiemethodiek voor winkels en logistiek.

Wat vragen we van je?
Je hebt een scherp analytisch inzicht en een constructieve manier van handelen. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn dusdanig goed ontwikkeld dat je je gemakkelijk door de gehele organisatie beweegt. Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van financiële systemen, processen en procedures.

Verder vragen we:
  • Een afgeronde HBO opleiding; (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een dynamische omgeving;
  • Kennis van en ervaring met diverse SAP modules is een pre;
  • Ervaring in de retail is een zeer sterke pre.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende (mobiele) functie in een werkomgeving die volop in beweging is.
Uiteraard hoort hier een prima salaris bij afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Esther te Winkel, Corporate Recruiter a.i., telefoonnummer 06-10190936. Direct solliciteren? Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel www.stichtingfad.nl Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Fraude, Risk, Bedrijfseconomie, Bedrijfseconomisch, SAP, Fraude Specialist

0

dinsdag 17 maart 2015

Financieel Adviseur Uitdagende regio's bij SNS Bank



Bij SNS verkoop je geen praatjes, maar gewoon goed financieel advies.


Ben jij een echte netwerker en sterk in het opbouwen van nieuwe klantrelaties? SNS is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Adviseur die SNS op de kaart gaat zetten.

SNS Bank heeft voor haar uitdagende regio’s een vacature voor een


Financieel Adviseur



Wat ga je doen?
Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor één van de regio’s, waar SNS nog écht op de kaart gezet moet worden. Door jouw sterke inzet weten inwoners SNS te vinden voor financieel advies. Je helpt klanten met financiële vraagstukken in de breedste zin van het woord en adviseert over hypotheken, betalen, sparen èn verzekeren. In deze rol bouw je lange termijn relaties op met bestaande en nieuwe klanten. Je bent een commercieel talent en gedreven om de klant optimaal te bedienen.

De rol van deze functie is nóg wat ondernemender dan onze reguliere financieel adviseurs functie. Dit omdat je aan de slag gaat in één van onze regio’s waar SNS nog niet heel bekend is. Naast het geven van kwalitatief goed advies houd je je veel bezig met netwerken en acquireren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten.

Het werken als Financieel Adviseur is bij SNS echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal te maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wat wij van jou vragen?
  • HBO werk- en denkniveau;
  • 2-4 jaar ervaring met het geven van financieel advies (met een nadruk op hypotheken);
  • Aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van een klantenportefeuille;
  • WFT Diploma’s: WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Beleggen en WFT Leven, WFT Schade en WFT Inkomen (niet onderdeel van PAP) PE Plus; WFT Schade Particulier, Hypotheken en Inkomen
  • Bereidheid om Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) te behalen;
  • Je hebt een stevig netwerk in één van de beschikbare regio’s*
  • *Hoofddorp, Heemstede, Rotterdam Kralingen & Hilligersberg, Castricum / Heemskerk, Cappelle & Krimpen a/d Ijssel, Baarn / Soest, Etten-Leur / Ulvenhout, Naaldwijk, Amstelveen / Mijdrecht / Uithoorn, Amsterdam Zuid.

Wat bieden wij?
Heel concreet: een vrije maar drukke baan, zelf je agenda indelen, veel op pad, de mogelijkheid om incidenteel thuis te werken, veel klantafspraken, ontwikkelmogelijkheden en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en de klant.

We beloven geen gouden bergen. Geen exorbitant arbeidsvoorwaardenpakket. Wat wij bieden als werkgever is gewoon goed. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij SNS heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk?

Over SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. Als medewerker bij SNS ben je geen onopvallend radertje in het grote geheel; je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Als jij vindt dat het anders kan of ‘normaler’ moet: deel je ideeën en verleg grenzen. Per slot van rekening zijn het onze mensen die vernieuwing kunnen brengen en vastgeroeste gewoontes doorbreken. Door elkaar scherp te houden, te waarderen én aan te spreken. En door normaal te doen. Ongeacht met wie we contact hebben.

Solliciteren?
Wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij SNS aan het juiste adres. Samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken. Klik op de sollicitatiebutton, vul je gegevens in, upload je cv en vertel ons in je sollicitatiebrief wat "normaal bankieren" voor jou betekent. Benoem in je brief in welke regio je aan de slag wilt gaan.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Caroline van Oppen, Senior Recruiter a.i., 06–12359703. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marlene Maij, 06-12719751.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

maandag 16 maart 2015

Senior Pricing & Sourcing Specialist bij Career Result



Bedrijf - Senior Pricing & Sourcing Specialist
Onze opdrachtgever is snel groeiende energieleverancier, kent een zeer laag verloop, heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede doorgroei mogelijkheden in de organisatie als in de functie.

Senior Pricing & Sourcing Specialist


Locatie: Noord-Holland



Functie – Senior Pricing & Sourcing Specialist

Als Senior Pricing & Sourcing Specialist ben je verantwoordelijk voor het managen van de ingekochte versus verkochte volumes binnen vastgestelde bandbreedtes door middel van een accurate forecast. Je fungeert als intermediair tussen de Sourcing & Trading afdeling en het Verkoopteam. Je doel is het verdienvermogen te vergroten door middel van het beheren en ontwikkelen van klantgerichte producten en diensten. Met het Sourcing & Trading team stem je de inkoopprijzen en -condities af en ben je verantwoordelijk voor het behalen van een maximale winst.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Inventariseren en analyseren van prijsinformatie van concurrenten ten behoeve van de eigen prijspositionering en de herkenning van trends;
  • Onderhouden van contacten met handelspartijen voor de realisatie van marktconforme pricing, uitvoering van tactical pricing, ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en het onderhandelen en vastleggen van afspraken en condities in SLA’s;
  • Maandelijks opstellen en continu verbeteren van de korte en middellange termijn volume-forecasts voor elektriciteit en gas, gebaseerd op analyses van het verbruiksprofiel van klanten;
  • In samenwerking met Marketeers formuleren en zelfstandig in detail uitwerken van nieuwe prijsconcepten ten behoeve van nieuwe proposities;
  • Verzorgen van diverse rapportages op grond van pricing, profilering, afzet, omzet en marge met als doel betrokkenen juist en tijdig te informeren;
  • Je fungeert als aanspreekpunt inzake (strategische) aangelegenheden met betrekking tot de energiemarkt.

Aanbod - Senior Pricing & Sourcing Specialist

Onze opdrachtgever is een uitstekende werkgever met een prima arbeidsvoorwaarden pakket en uitdagende ontwikkel mogelijkheden. In deze functie kom je terecht in een hecht team van hoog opgeleide collega's. Er wordt grote waarde gehecht aan de juiste werk-privé balans en er zijn ruime faciliteiten om je daarin te ondersteunen.


Kandidaat - Senior Pricing & Sourcing Specialist

Als kandidaat voor de functie Senior Pricing & Sourcing Specialist beschik je over :
  • Stevige persoonlijkheid met sterke analytische vaardigheden, en je vindt het leuk om teamleden te coachen;
  • HBO/WO opleiding (richting Bedrijf/Financieel-Economisch of Wiskunde/Statistiek Econometrie, Technische Natuurkunde of Bedrijfswiskunde);
  • Je hebt tenminste 4 jaar relevante ervaring op het gebied van sourcing, pricing en commercie, bij in de Energie sector;
  • Analytische intelligentie, weet problemen te identificeren en neemt rationele, realistische en gegronde beslissingen, gebaseerd op het overwegen van alle beschikbare feiten (cijfers) en alternatieven;
  • Integratieve en creatieve intelligentie, onderzoekt de huidige situatie en stelt op een creatieve manier een afgewogen advies samen;
  • Persoonlijke kracht, durft uit eigen beweging acties in gang te zetten en beslissingen te nemen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
Interesse?

Sollicitaties zien we graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie? Bel of mail!
Contactpersoon Sara Caspers T: +31 850 020 019 E: sara.caspers@careerresult.nl

Trefwoorden: Gas, Energy, Power, Pricing, Structuring, Analyst, Sales, Financial, Finance, Financieel, Forecasting, Forecast, Trader, Trading, Trade, Supply, Verkoop, Energiebalans, Markt, marktontwikkelingen, Analytisch, Prijsmethodieken, prijs proposities, Sourcing, sourcingkansen, Analist, B2B, BTB, Elektriciteit, Energie, Marktanalisten, Analyse, Analytisch, strategieën, Commercieel, Rapportage, Verkoop, Inkoop, Risico, Prijsbeleid, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Vacature, vacatures, job.
0

donderdag 12 maart 2015

Financieel Adviseur Amsterdam bij SNS Bank



Bij SNS verkoop je geen praatjes, maar gewoon een goed product.


Bij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. En geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken.

We zoeken een Financieel Adviseur die met veel durf en daadkracht aan deze missie bij wil dragen.

SNS Bank heeft voor haar vestiging in Amsterdam een vacature voor een


Financieel Adviseur



Wat ga je doen?
Als financieel adviseur help je klanten met financiële vraagstukken in de breedste zin van het woord. Je geeft advies over hypotheken, betalen, sparen èn verzekeren. In deze rol bouw je lange termijn relaties op met bestaande klanten en genereer je actief nieuwe klanten. Je bent een echte netwerker en gedreven om de klant optimaal te bedienen. Je bent en voelt je mede commercieel verantwoordelijk voor de omzet in je team.

Het werken als Financieel Adviseur is bij SNS echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal te maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wat wij van jou vragen?
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het geven van financieel advies;
  • Aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van een netwerk en klantenportefeuille;
  • WFT Diploma’s: Basis, Schade Particulier, Vermogen én Hypothecair Krediet zijn een must;
  • Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) is een pré;
  • Je woont in (de directe omgeving van) Amsterdam en hebt daar een stevig netwerk.

Wat bieden wij?
Heel concreet: een vrije maar drukke baan, zelf je agenda indelen, veel op pad, de mogelijkheid om incidenteel thuis te werken, veel klantafspraken, ontwikkelmogelijkheden en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en de klant.

We beloven geen gouden bergen. Geen exorbitant arbeidsvoorwaardenpakket. Wat wij bieden als werkgever is gewoon goed. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij SNS heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk?

Over SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. Als medewerker bij SNS ben je geen onopvallend radertje in het grote geheel; je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Als jij vindt dat het anders kan of ‘normaler’ moet: deel je ideeën en verleg grenzen. Per slot van rekening zijn het onze mensen die vernieuwing kunnen brengen en vastgeroeste gewoontes doorbreken. Door elkaar scherp te houden, te waarderen én aan te spreken. En door normaal te doen. Ongeacht met wie we contact hebben.

Solliciteren?
Wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij SNS aan het juiste adres. Samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken. Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken.

Vul je gegevens in, upload je cv en vertel ons in je sollicitatiebrief wat "normaal bankieren" voor jou betekent.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Caroline van Oppen, Senior Recruiter a.i., 06-12359703. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Matthijs van Dongen, 06-20994278.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

maandag 9 maart 2015

Business Controller bij Sligro Food Group



Business Controller



Als Business Controller ben je in staat om als volwaardig business partner invloed uit te oefenen op, en een goede relatie op te bouwen met het management binnen het betreffende verantwoordelijkheidsgebied. Je ontwikkelt en optimaliseert sturingsinformatie en levert een constructieve en proactieve bijdrage aan het beheersen van de bedrijfsprocessen. Je draagt proactief bij aan het verhogen van het kostenbewustzijn binnen de organisatie. Als Business Controller ben je onderdeel van de afdeling Business Control en rapporteer je rechtstreeks aan de manager van deze afdeling.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie:
  • Je bent samen met de Manager Business Control verantwoordelijk voor de opzet en het onderhoud van passende management control systemen voor de onderdelen van Sligro Food Group binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied.
  • Je stelt je op als business partner, onderhoudt uitstekende verhouding met het management maar verliest daarbij de kritische en onafhankelijke rol vanuit finance niet uit het oog.
  • Je organiseert beschikbaarheid van stuurinformatie, voorzien van analyse en verbeterpunten, ter ondersteuning van besluitvorming.
  • Je zorgt ervoor dat de afdeling Business Control met scherpe analyses en inzichten bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen van Sligro Food Group en je biedt hiertoe uitstekende managementinformatie.
  • Je stimuleert het denken in business cases en bent bekwaam in het kritisch bevragen rondom aannames die bepalend zijn voor het verwachte resultaat.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en hebt een gezonde kritische houding.

Ben jij die Business Controller met affiniteit en passie voor food die wij zoeken?
  • De ideale kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding in bedrijfseconomische richting aangevuld met een RC of RA kwalificatie.
  • Daarnaast heb je minimaal 6 jaar werkervaring in een grote en professionele organisatie. Relevante werkervaring in business control is daarbij een pre.
  • Je bent in staat om de business snel te leren kennen en bent absoluut bereid om in de voorkomende gevallen de diepte in te gaan.
  • Je bent veranderingsgericht en durft af te wijken van gebaande paden.
  • Je bent een evenwichtige persoonlijkheid met een probleemoplossende instelling, je bent gedreven, overtuigt met enthousiasme en motiveert door in besluitvorming andere meningen mee te wegen. Verder heb je een hands-on en no-nonsense mentaliteit.
  • Je hebt een stevig karakter en doorzettingsvermogen, gecombineerd met tact en souplesse. Je neemt gedoseerd actie, bent resultaatgericht en behaalt doelstellingen.
  • Affiniteit met en passie voor “food” is een must.
  • Tot slot voel je je thuis en speel je een prominente rol in een veranderingsgerichte omgeving.

Competenties:
Begeleiding van veranderingen, Communiceren, Visie uitdragen, Samenwerken, Overtuigingskracht, Creativiteit en Innovatie, Onderhandelen.

Werken bij Sligro:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2013 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,5 miljard met een nettowinst van € 68 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Interesse?
Ben jij de Business Controller die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nikkel Abbing, recruiter op telefoonnummer 06 - 53606491. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met 0413 - 370929.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Financieel Manager bij Ruma Rubber BV



Wij streven voortdurend naar perfectie: perpetual perfection.


Met meer dan 250 eigen recepturen is Ruma Rubber Europees trendsetter in rubber. Onze core business is het bekleden van walsen, waarmee we onbetwist marktleider in de Benelux zijn. Ruma Rubber brengt voortdurend nieuwe, kwalitatief hoogstaande materialen, toepassingen en producten op de markt. Onze modern uitgeruste afdeling Research & Development beschikt over de expertise en de apparatuur om aan de snel veranderende eisen van de markt te voldoen. Onze producten hebben een lange levensduur en leveren ook onder de meest extreme omstandigheden uitstekende prestaties.

Voor ons kantoor in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een

Financieel Manager



In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de complete financiële bedrijfsvoering en treed je op als kritische sparringpartner voor de directie.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Aansturen van de financiële afdeling (1 medewerker).
  • Optimaliseren van de financiële processen en verder uitbouwen van een professionele planning & control cyclus.
  • Opstellen van periodieke (financiële) rapportages en het analyseren en monitoren van bedrijfsresultaten en activiteiten.
  • Cash management (liquiditeitsbegroting) en budgettering.
  • Adviseren van de directie ten aanzien van bedrijfseconomische en financiële aangelegenheden.
  • Proactieve rol in het opstellen en opvolgen van beleidsplannen en de daaruit voortvloeiende projecten, gericht op het realiseren van operationele verbeteringen en groei.
  • Onderhouden van contacten met externe partijen zoals accountants, banken, etc.

Functie-eisen
  • Afgeronde financieel administratieve of bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Minimaal vijf jaar financieel-eindverantwoordelijke ervaring in een productieomgeving.
  • Uistekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
  • Flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Hands on, gedreven, daadkrachtig en strategisch sterk.
  • Goede beheersing van de Engels taal.
  • Affiniteit met automatisering.

Wij bieden
  • Goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO voor de Kunststof- en Rubberindustrie.
  • Marktconform salaris.
  • Deelname bedrijfspensioenfonds.
  • Veel ruimte voor eigen invulling van de functie en voor zelfontwikkeling in een uitdagende productieomgeving.

Solliciteren
Wij ontvangen uw reactie, voorzien van CV en motivatie, graag via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie nav deze vacature is niet gewenst


0

vrijdag 6 maart 2015

Auditor Volmachten Reaal Schade bij VIVAT Verzekeringen



Ben jij die duidelijke gesprekpartner voor onze volmacht relaties die goed kan meedenken, maar daarbij de belangen van Reaal steeds in het oog houdt?

REAAL heeft voor haar vestiging in Zoetermeer een vacature voor een

Auditor Volmachten Reaal Schade



Als auditor Volmachten speel je, samen met jouw directe collega auditor Volmachten, een belangrijke rol in de risicobeheersing van het distributiekanaal Volmacht. Vanuit auditing Volmachten worden de volmachtrelaties periodiek bezocht, waarbij de auditor Volmachten een professionele gesprekspartner is en, waar nodig, duidelijke adviezen geeft ten aanzien van de uitoefening van het volmachtbedrijf en dan met name, waar het de door Reaal verleende volmacht betreft. Je past daarbij de auditprotocollen toe op de situatie van de betreffende volmachtrelatie. Tevens kijk je vooruit naar de veranderingen in de wet- en regelgeving en wat dat betekent voor de volmachtrelaties van Reaal en de invulling en inhoud van de audits.

Concreet krijg je te maken met de volgende uitdagingen:
  • Uitvoeren van concurrentiële audits en het opstellen van de auditrapportages.
  • Bespreken van de bevindingen uit de audits en het naar aanleiding van deze bevindingen geven van adviezen aan de volmachtrelatie.
  • Inventariseren van de actiepunten, die voortkomen uit de audits. Deze actiepunten worden geregistreerd en beheerd in de actielijst.
  • Ieder jaar dient over iedere volmachtrelatie een totaalbeoordeling plaats te vinden. Deze totaalbeoordeling wordt ter beschikking gesteld aan de desbetreffende accountmanagers en MT Volmachten.
  • Zorgen voor de registratie van de ontvangst en de beoordeling van de financiële controleverklaringen door FAV.
  • Beoordelen van de AO/IC-rapportages en de Self Assessment-rapportages bij audits en de terugkoppeling hiervan aan de volmacht relaties.
  • Adviseren van de volmachtrelaties op het punt van de AO/IC.
  • Inspelen op veranderingen in de wet- en regelgeving en hierop het auditprotocol aanpassen;
  • Signaleert nieuwe afspraken en eisen aan volmachten, vertaalt deze naar controlepunten en auditprotocol.
  • Rapporteert en adviseert aan management en directie van REAAL over controlebevindingen en de beheersing van de volmachtportefeuille.
  • Continu aandacht hebben voor de (verbetering van de) efficiency van de processen binnen het auditteam.

Wij vragen
  • HBO werk-/denk niveau;
  • WFT Basis en WFT Schade (of daarmee gelijkgesteld b.v. Assurantie B, incl. PE punten) is een vereiste.
  • In het bezit van Assurantie A (Deelcertificaten Algemeen; Brand en Varia).
  • Ervaring met het distributiekanaal Volmacht of ervaring met AO/IC-controlewerkzaamheden.
  • Kennis van de AO/IC.
  • Heldere communicatie met externe contacten.
  • Standvastig in gegeven adviezen en aanbevelingen.

Competenties
Je bent een zelfstandige, vasthoudende en klantgerichte medewerker die beschikt over impact, overtuigingskracht en ondernemerschap. Daarnaast ben je communicatief goed ontwikkeld en ga je confrontaties niet uit de weg. Je bent standvastig, kritisch en in staat toegevoegde waarde te bieden voor zowel de volmacht relaties als Reaal.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasje cultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.
Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

REAAL Ontwikkeling Schade
Het Schadebedrijf van REAAL wil, in lijn met de strategie van SNS REAAL, een stevige positie in de schademarkt verwerven. De Unit Ontwikkeling zal gaan functioneren als de motor van REAAL achter (product)innovatie, productrationalisatie en nieuwe serviceconcepten en is de rest van de Line of Business (LoB) Schade hierin steeds een stap voor. Dit is een fundamentele, 180 graden wijziging in de positionering van deze unit. Kortweg is de Unit Ontwikkeling de ketenregisseur van LoB Schade.

Uitgangspunt hierbij is de specifieke en zeer verschillende doelstelling per marktgroep: particulier is gericht op kostenefficiëntie om de prijs voor de consument acceptabel te houden, zakelijk en AOV zijn gericht op groei. Hierbij gaat het om het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en verwerkingsprocessen voor de LoB Schade. Dit moet leiden tot het verbeteren van rendement, inzicht in risico’s, hogere winstgevendheid van de portefeuilles en efficiënte en klantgerichte verwerking.

De Unit Ontwikkeling werkt voor alle labels van SNS REAAL voor wat betreft schadeproducten.

REAAL
Het vergroten van financiële veerkracht, dát is de ambitie van Reaal. Dit doen wij door onze (potentiële) klanten te helpen om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie. Keuzes die hen nu verder brengen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Én, als zij ons nodig hebben, zijn we er natuurlijk voor hen. We helpen onze klanten op een eigentijdse en optimistische manier. Door te blijven inspelen op de veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden. Wij maken daarbij complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk.
Daarbij bepaalt de klant zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met REAAL regelt, of via een onafhankelijke adviseur. Of een combinatie daarvan. Zo helpen wij onze klanten financieel veerkrachtig te worden.
Reaal, Leef je leven. Reaal is onderdeel van VIVAT Verzekeringen.

VIVAT Verzekeringen
VIVAT Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die bestaat uit een groot aantal bekende verzekeringsmerken: Zwitserleven, Zelf, Routemobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM. Stuk voor stuk merken met een unieke propositie, geschiedenis en uitstraling. Deze ‘meer-merken-strategie’ is een bewuste keuze. Wij geloven dat de samenleving pluriform is en dat merken dicht bij mensen moeten staan om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Als no-nonsense verzekeraar zien we het als onze belangrijkste opdracht om de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Eenvoud en duurzaam zijn daarbij het fundament. Daarvoor werken wij dagelijks met passie voor het vak en gevoel voor de klant.

We zien dat ‘waar voor je geld’ meer dan ooit van ons verlangd wordt en dat in een verzekeringsmarkt die ook nog eens snel en sterk verandert. Wij richten ons op herstel van vertrouwen en de continuïteit van de klantrelatie via de merken en bereiden ons tegelijkertijd voor op het samengaan met een andere sterke marktpartij. Ontwikkelingen die het werken bij VIVAT Verzekeringen complex, maar ook enorm interessant en dynamisch maken. Uitzonderlijker dan dit zal het niet snel worden. Ga de uitdaging aan en draag bij aan een belangrijke nieuwe fase voor VIVAT Verzekeringen.

De verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL zijn gebundeld in VIVAT Verzekeringen. SNS REAAL heeft in februari 2015 een overeenkomst getekend met Anbang Group Holdings Co., Ltd. een vooraanstaande Chinese verzekeringsmaatschappij, voor de verkoop van VIVAT Verzekeringen. Deze verkoop is afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring door toezichthouders. Naar verwachting zal de verkoop van VIVAT in het derde kwartaal van 2015 zijn afgerond.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Mekelenkamp, recruiter op 020-3478099.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0